't Dwergonisch Muziekspektakel
zondag tijdens carnaval van 16:00 - 01:00
Utopia - de Voorste Venne (Drunen)

  
Op carnavalszondag vindt wederom het Dwergonisch Muziekspektakel plaats in zaal Utopia van cultureel centrum de Voorste Venne. De organisatie van het Dwergonische Muziekspektakel is in handen van de Drunense carnavalsorkesten Bend Bekend en De Blaospepkes.

Het feest begint om 16.00 uur en gaat door tot na middernacht! Met in de middag optredens van alle Dwergonische orkesten. Herinneringen worden opgehaald met het weergaloze meezingfestijn van gelegenheidsorkest ‘DwergOldies’  en een optreden van Un Peu de Tout met nummers van wellleer!

Met aansluitend vanaf 20:00 tot na middernacht de GRAND FINALE met live optredens van o.a. de legendarische orkesten Blusswerruk uit Eindhoven, She’s uit Udenhout en Kakofonieband de Rammen uit Dordrecht en nog vele anderen. 

Kortom, een dampend carnavalsfeest met verrassende gasten en plaatjes van onze plaatjesdraaier. De innerlijke mens kan dit jaar terecht op het snackplein (nieuw) tussen zaal Utopia en de Vennezaal.

Zaal Utopia is gevestigd in cultureel centrum de Voorste Venne aan de  Anton Pieckplein 71 te Drunen. De toegang is uiteraard gratis.